Tekst

Photos from my Adventures in Norway and the rest of the World..

14. mars 2012

Rådyr og Dvergspett..

Er fortsatt på Jæren, og i går gikk turen, innom Stokkavannet, der jeg traff på noen Rådyr, samt Hegre og noen Rødstruper .. Været denne uken har ikke hvert opptimalt, der tåke og regn har preget dagene.. Hadde også en flott tur sammen med Arild Aase rundt Mosvannet på Tirsdagen denne uken.. Fikk tatt noen bilder av en Dvergspett, liten var den og meget aktiv der den hoppet fra tre til tre på sin leiting etter mat..


RÅDYR.. ;DVERGSPETT.. ;Landskap.. - Mellom Moi og Egersund.. ;Varhaug Gml.kirkgård..


;

10 kommentarer:

 1. Hei.
  Innholdsrik tur på Jæren ser jeg. Vellykket resultat på brikka også.
  Likte også godt det siste fra Varhaug gml kirke. Sitter i skrivende stund i "Huset ved Havet" på Varhaug, bare en rusletur fra dette motivet:)

  SvarSlett
 2. Heisann. De to siste bildene var knallfine! Særlig det nest siste.

  mvh Espen

  SvarSlett
 3. Flott serie fra jæren, likte alle men det første og siste pekte seg ut i mine øyne.

  Ottar

  SvarSlett
 4. Her danker landskapsbildene ut resten i mine øyne! Herlige fargetoner i begge. Nest siste er en perle på alle mulige måter :-)
  Rune

  SvarSlett
 5. Takker så mye for kommentarene fra dere alle..

  Ole Arne

  SvarSlett
 6. Hei Ole Arne.
  Er stadig innom for å se om du har funnet noe spennende på din vei. Ser nå at du fikk en fin tur på sør vestlandet. Fine bilder av Rådyrene og enne flottere av spetten. Flott lys på de to siste også, og komposisjonen over Varhaug kap. ble jo flott, nesten litt slik villevesten preg.

  SvarSlett
 7. Dette synes jeg ble en flott bildeserie fra Jæren. Det første rådyr bilde var bare knall. Deverspetten har jeg leita etter, men ser at du har funnet den. Så fine bilder du har fått av den.
  I det siste har du laget en flott komposisjon og nydelig lys i.
  Ønsker deg en trivelig ukeslutt!

  SvarSlett
 8. I sent a copy to your blog I visit and what a beautiful photos of this deer. Beautiful color, sharpness and composition. The woodpecker and the picture of the landscape, I find masterful! Your photo of the cemetery is very mystical, beautiful and very nice of composite displayed. Compliment.

  Greetings, Helma

  SvarSlett
 9. Hei Ole Arne!

  jeg blir aldri lei av å se rådyr. Heldigvis har vi en del av dem her i distriktet. En fin serie du har fått av dem. Dessuten falt jeg for bildet av Varhaug kirkegård. Et nydelig lys i det bildet!

  Hilsen Svein

  SvarSlett
 10. Tusen takk for oppmerksomheten fra alle dere siste også..

  Helma; Thanks a lot for the koment..

  Arild; Her står det bra til, mildt og godt vær....

  Har nok registrert Avosett'en og kunne nok tenkt meg og hvert langs jærens strender nå, men må nok vente til etter påsken..

  Ole Arne

  SvarSlett